Opus Group

Tänk dig en värld där trafikfarliga fordon är borta från vägarna och utsläppen från gamla bilar har minskat. En värld där trafikdöden minskar och luften i megastäderna går att andas. Tack vare systematiskt trafiksäkerhetsarbete, med bland annat obligatorisk bilbesiktning, är detta verklighet i stora delar av I-världen.

40 år med bilprovning

I över 40 år har företagen inom Opus Group aktivt bidragit till en säkrare och renare värld. Från starten som innovationsbolag i USA och Sverige har vi utvecklats till en av världens tio största aktörer inom säkerhets- och miljökontroll av fordon med över 25 miljoner besiktningar per år.

Gör skillnad i världen

På samma sätt som vi medverkat till säkrare fordon och bättre luftkvalitet i USA och Europa, hjälper vi nu utvecklingsländerna att klara sina stora trafiksäkerhets- och miljöutmaningar. Med vår långa erfarenhet från omfattande bilprovningsprogram, ledande teknik och stora egna utvecklingsresurser vet vi att vi kan göra skillnad. Se filmen The Opus Way där Opus fd VD Magnus Greko förklarar hur >>