Publicerad: 2017-05-16

Första bilprovningen i Göteborg. Cirkeln sluts.

Opus har nu öppnat sin första bilprovningsstation i Göteborg, Sveriges näst största stad. Och det är på ett sätt en cirkel som sluts.

Opus grundades i och har sitt huvudkontor i Göteborg, men har tidigare inte haft någon besiktningsstation i staden. Med den nya stationen omfattar det rikstäckande svenska nätet nu 87 stationer.

 

Stationen med adress Ovädersgatan 2 får ett väldigt bra och tillgängligt läge på Hisingen, alldeles intill Hisingsleden och Lundbytunneln. Den utför besiktning av personbilar, motorcyklar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg.

 

Förutom vanlig kontrollbesiktning erbjuds också drive-in, fordonstester, möjlighet att lämna fordonet på stationen för avhämtning när besiktningen är klar och anpassade servicetjänster för företagen i Göteborg.

 

– Etableringen är strategiskt viktig rent affärsmässigt, en rikstäckande kedja måste ju såklart finnas i landets näst största stad. Sedan är det ju också roligt att vår hemstad Göteborg nu får sin första etablering, säger Magnus Greko, VP Strategic Business Development och en av företagets grundare i en kommentar.
Dessutom är det är ytterligare en station på gång i Göteborg under 2017, den här gången i andra ändan av staden, i Angered.