Systech har tilldelats ett bilprovningskontrakt av staten Louisiana

Systech har tecknat ett avtal med Louisiana Department of Environmental Quality (LDEQ) som består av att fortsätta ge support på plats och bistå med centrala tjänster till Louisianas besiktningsprogram för miljö- och säkerhetskontroll. Programmet berör orterna Ascension, East Baton Rouge, Iberville, Livingston och West Baton Rouge. Kontraktet påbörjas omedelbart och är en fortsättning på den support som Systech har erbjudit 190 besiktningsstationer sedan 2009.

”Vi är stolta över det faktum att Systech har förbättrat kvaliteten på de erbjuda tjänsterna inom flera områden sedan vi tog över projektet 2009. Där ingår bl.a. snabbare serviceåtgärder på stationsutrustning, snabbare reparationstid av LA 2002 utrustning och att delstatsmyndigheterna fått bättre tillgänglighet till våra rapporter och ingenjörer. Lika viktigt är att vi har utvecklat och upprätthållit en mycket stark relation med besiktningsstationerna”, säger Lothar Geilen, VD för Systech. ”Vi är lika stolta över den starka relationen vi har byggt med LDEQ och uppskattar det förtroende de har givit oss genom tilldelningen av detta kontrakt.”
Det nya avtalet gäller för en inledande period på ett år med möjlighet till förlängning upp till fem år. Detta är ett mindre kontrakt omsättningsmässigt som dock är strategiskt viktigt.
Systech med systerbolaget Environmental Systems Products, är en global ledare inom bilprovningsteknik som tillhandahåller produkter och tjänster i 16 amerikanska delstater och sex län. Systech grundades i juli 1999 och fokuserar sin verksamhet på att bedriva bilprovningsprogram på uppdrag av regeringar.
Denna press info finns på engelska på www.opus.se.
För ytterligare information, vänligen kontakta
Magnus Greko, VD och koncernchef
Telefon: +46 31 748 34 91
E-post: magnus.greko@opus.se
Peter Stenström, Investor Relations
Tel: +46 765 25 84 93
E-post: peter.stenstrom@opus.se
Opus Certified Adviser
Thenberg & Kinde Fondkommission AB
Box 2108, SE-403 12 Göteborg, Sverige
Telefon: +46 31 745 50 00

Systech har tilldelats ett bilprovningskontrakt av staten Louisiana

82740.pdf